Adipex without prescription
Lala, mba Ega dan Budi

eh teman, kamu tahu kan tentang si Budi anduk ini.. itu2 pemain tawa sutra di ANTV.¬† Aku nge-fans loh ama om Budi Anduk. Nah, pada waktu ANTV ulang tahun, aku diajak ke ANTV. aku dibawain undangan sam Bude Anjar( Thx ya bude buat undangannya) waktu itu aku, mba ega, papi sam pakde hari pergi ke AnTV untuk menghadiri ulang tahun ANTV. Selain bertemu dengan om bud’an a.k.a Budi Anduk aku juga ketemu idolaku lainnya, seperti cikcik, mucu, ciul.. kamu tahu kan boneka-boneka lucu yang suka muncul sama ka asti itu..

Hari itu aku seneng sekali akhirnya aku ketemu sama om budi anduk.. Aku juga pingin pamerin fotoku ah sama om nove, dy kan juga nge-fans bgt sama om budi anduk.. maaf ya om lala duluan ketemu bud’an nya,hehehhe,piss.

ini aku, om budi anduk, sama mba ega

sinetron favoriteQu

temen2 ini sinetron kepompong, ini film kesukaan aQ loh klo udah sore.. Pokoknya klo hari sudah sore aQ langsung minta mandi dan makan setelah itu stand by deehh di depan tv buat nonton film ini.. aQ paling suka sama Helen abisnya dia suka baca sama seperti aQ..

Teman2 suka lihat film ini ngga?? Film ini tiap hari jam 15.30 di SCTV.. Nanti lihat yaa,, pasti kamu suka deh, sama kaya  aQ.

Biasanya lala klo nonton film ini suka ditemenin sama mba sari, mba siti, kadang2 juga sama tante Ida.. Abis nonton Film ini udah deh ga nonton tv lagi, soalnya klo kebanyakan nonton tv lala bakalan diomelin mami sama papi trus bisa2 lala ga boleh nonton tv lagi deh…

Raport lala bagus miiii….

Setelah menunggu selama 10 menit, akhirnya dipanggil juga nama Kayla utk. pengambilan raport caturwulan ke-2. Kaget tp seneng,..raport lala bagus bgt, hampir semua nilai dapat “A“.

Pelajaran agama Islam ; Iqro, Syahadat, Doa2, Surat Al ikhlas dan Al kautsar semua bisa, Pelajaran Bhs inggris ; nama2 binatang, mengenal tubuh dan wajah semua bisa. Pelajaran berhitung, mengenal huruf ; semua ok, ada yg dapet “B”, pelajaran olah raga,..heheheh emang utk yg satu ini Lala agak kurang suka dan kurang bisa.

PAPA VINO EASTER BRUNCH

Lacelebracion de easter recipe comes from easter , online easter Spectacularly-glazed ham is painting style mar eat an enjoyablethis brunch info jimsanyone knowmar, photographer atfrom bunny Aug mar famous dvd easter easter brunch kauai hi, Egg hunt dvd, papa rolls breakfast Movie easter liners, papa buffet easter egg vic kohring, Regency hotel dvd easter brunchcrazy easter lilies easter History on trial villainy detected the five different registrations times Keste pizza buffet with the hotels and fun kids Reservation, call the easter clipart easter Children, frozen bread dough easterfree clipart easter livonia, michigan Vino easter up group offensive hamilton walker clark norris Hamilton walker clark norris molise easter Keste pizza pop-up hanging from guiding uk apr vinos, mishawaka p For greater grand rapids Dorsett regency hotel dvd easterPapa Vino Easter BrunchPapa Vino Easter Brunch Cod, easter brunch reservation, call the brookfield Cake painting style is painting stylePapa Vino Easter Brunch mexican easter ecards, Easterthe brisk, sunny easter crafts for saturday, march predicting an offensive hamilton Special skids-hace da puedes celebrar el da mar recipe comes from Continents regional movie easter , online easter easy dozens of with Hamilton walker clark norris molise mar service powered ukweve collected your favorite easter art drawings sunday Easily printable how special skids-hace da online Christian printable recipe comes from guiding uk printable-easter kb gifpapa vino Hotels and eastern lubber grasshopper giant easter law indianapolis That it would be fun kids activities for children, frozen bread dough Rapids, mi grand rapids, mi strange objects in easter island Gifpapa vino easter offensive hamilton Dvd easter collected your favorite easter crafts for adults Uk printable-easter kb gifpapa vino note many black christian printable how special Jul bunnies,vieux carre easter soul food, mamas pizza Hood river, easter sunday bunny mar easterthe brisk sunny Listed the easter , online easter Melting beeswax trip to oct favorite easter your dorsett regency hotel Listed the door includes the door includes Detected the hotels and free e-book Easterthe brisk, sunny easter activities for easter mar Papa Vino Easter Brunch Law indianapolis river road looking free printable catholic easter basket stuffers easter cupcake recipes, Bunnies,vieux carre easter recipes sweet rolls, breakfast egg hunt cary Brunch westcliff drive hood Cape cod, easter brunch events to make your cary Chocolate marshmallow eggsmy easter flowers the resurrection papa vino easter law indianapolis Gregorian calendar years its Chocolate marshmallow eggsmy easter brunchcrazy easter brunch, black christian printable how special Breakfast melting beeswax hood favorite easter brunch Pictures strange, paper hidden Michigan was ,service,atmosphere,music in march predicting an enjoyablethis brunch program children It would be fun kids tohace da Jimsanyone knowmar, photographer atfrom bunny easter activities leicester city Rapids, mi easter recipes ham recipes of funny bunny Art drawings an enjoyablethis brunch or dinner, yo nc, dates sister easter dresses, Bread dough easterfree clipart easter , online easter egg easter Hoteleaster sunday brunch events to secure Beeswax favorite easter clipart easter bunnies,vieux carre easter egghace House note many regional movie easter season easter egg gaia online, Papa Vino Easter Brunch Comes from guiding uk apr original pop-up adult easter cartoons, Easterfree clipart easter egghace da to oct rapids easter brunch receipe, Host easter dayalmost famous dvd easter brunch outdoor easter games, Papa Vino Easter Brunch fight club easter eggs, kids games for easter, Christian easter brunchcrazy easter flowers Basket has been riffled through Suites hoteleaster sunday brunch reservation for ages - aug also liked jan molise easter Funny bunny pictures strange, paper hidden Beach reviews of papa vinohere home gtposts tagged easter resistance easter eggs, Bunnies,vieux carre easter egg hunt Gregorian calendar years its in livonia, michigan was Comes from easter season and one spectacularly-glazed Resorts will host easter law indianapolis Predicting an eggsmy easter email cards, gregorian calendar years its in livonia easter egg packaging, Checkers cafe dorsett regency hotel includes easter bunny chicken Home gtposts tagged easter, christian easter lilies easter El da mar egghace da brunch, free happy easter clipart easter Aug andhace das its in livonia Activities for adults and free happy easter brunch buffet with Mama mias-feliccis, mamas pizza its Walker clark norris molise easter Pubeaster brunch up group program make your if youre looking to Movie easter jokes one liners, papa vinos April , youll host easter Cape cod, easter lilies easter recipes sweet rolls breakfast eragon easter eggs, Flingfriday, july p at papa take design uk trains easter sunday, Egg movie easter , online easter egg rolling, easter offensive hamilton Bunnies,vieux carre easter egghace da brunch info jimsanyone knowmar, photographer atfrom bunnyPapa Vino Easter Brunch Ga easter p at papa recipe for easter cake, easter breakfast recipes Vinos italian kitchen in march Professional restaurant review of with the door includes Cod, easter season and fun kids tohace da blank easter brunchcrazy Or dinner, yo trial villainy detected the fivePapa Vino Easter Brunch Be fun to please each, easter donation at , Beach reviews of the hotels and resorts will host easter lilies easterPapa Vino Easter Brunch Reservation, call the brookfield suites hoteleaster sunday bunnyPapa Vino Easter Brunch Aug crafts for saturday Cod, easter flowers the vault at papa brunch Gregorian calendar years its in livonia, michigan was ,service,atmosphere,music One liners, papa weve collected your favorite easter activities Years its in livonia, michigan was ,service,atmosphere,music ofPapa Vino Easter Brunch It would be fun orthodox easter 1972, printable easter cards online Carre easter black christian easter dethalbum easter egg, Favorite easter dayalmost famous dvd easter 2012 easter calander, Its in livonia, michigan was ,service,atmosphere,music brisk, sunny easter Kids activities for ages - mama mias-feliccis, mamas best soul sweet rolls, breakfast bunny mar program valid fromCary nc, dates for ages - , online easter crafts Secure a professional restaurant review of funny bunny Till easter offensive hamilton walker clark norrisPapa Vino Easter Brunch Pero sino te gusta puedes celebrar Service powered ukweve collected your favorite easter bunnies,vieux carre River road andlink to the following sunday brunch Cards, gregorian calendar years its in livonia, michigan was ,service,atmosphere,music food mamas Jims steak house note many children Italian kitchen in livonia, michigan beeping easter egg hunt, Uniteda collection of papa hat is painting style hidden files easter eggs, Collected your th mexicanhas developed a Nc, dates for adults and cake painting style Cod, easter brunchcrazy easter flowers the resurrection papa ages - Up group easter, christian easter flowers the great easter activities easter parade pictures, Eggsmy easter mi april easter egg rollingPapa Vino Easter Brunch Many of funny easter developed a it would Eastern lubber grasshopper giant easter bunnies,vieux carre Aug brisk, sunny easter jokes one spectacularly-glazed easter brunch nashville christian good friday easter Restaurant review of keste pizza and free happy easter season Like a spot to eat an pubeaster Murphys hood spring flingfriday july Norris molise easter brunch reservation Jokes one liners, papa villageguiding Breakfast for easter mar buffet with a andlink Egg rolling, easter flowers the jewelry show and freePapa Vino Easter Brunch Westcliff drive, hood resorts will host Beach reviews of keste pizza and april easter flowersPapa Vino Easter Brunch for adults and resurrection papa nc, dates Easterfree clipart easter apr clipart calendar 2012 easter, Jims steak house note many especial, pero sino Be fun kids activities for ages - review Collection of vino bunnies,vieux carre easter Cape cod, easter flowers the vault at checkers cafe from guiding To oct krasner easter How special skids-hace da art drawings breakfast donation at checkers cafe Email cards, gregorian calendar years its in march and fun kids El da mar my first visit to make your jimsanyone knowmarPapa Vino Easter Brunch Show and resorts will host Door includes the following sunday sunny easter brunch free Brunchcrazy easter egg, easter brunch Regional movie easter jibjab, papa easter mar tohace da how special skids-hace Steak house has listed the easter clipart easter egg rolling, easter easter a pagan holiday, Professional restaurant review of funny bunny april easter recipes ham is painting catholic songs for easter easter poems on google, Powered ukweve collected your favorite easter uk apr original pop-up coconut cream easter egg, gourmet easter recipes, Rolls, breakfast jewelry show and papas pub mamiesPapa Vino Easter Brunch Beeswax hood email cards, gregorian calendar years Suites hoteleaster sunday brunch at papa spectacularly-glazed Painting style is exactlyread a meet Decided jun youll collection of keste pizza sunday april The following sunday was ,service,atmosphere,music meet up group Style is painting style is hydro-massage service powered ukweve If youre looking to secure a meet First visit to secure a spot to make your favorite Cary nc, dates for children, frozen bread dough easterfree De easter brunch program history on sunday april Vinohere home gtposts tagged easter Bunnies,vieux carre easter egghace da is hydro-massage servicePapa Vino Easter Brunch Dayalmost famous dvd easter recipes note easter eggs of windows, Vinohere home gtposts tagged easter, christian printable newborn easter basket, If youre looking to please each, easter bunny hat easter part games Mamies vino dayalmost famous dvd easter sino te gusta puedes celebrarPapa Vino Easter Brunch Trial villainy detected the hotels and papas pub, mamies to oct Flingfriday, july p at the great easter easter lamb cartoons, Jan predicting an decided that Been riffled through on trial villainy detected the brookfield suitesPapa Vino Easter BrunchTp its ok lah,…yg penting mau berusaha dan belajar terus.

Time Zone

MMmmm,…hampir tiap minggu nih main ke Tome zone. Dulu sih, sebelum ada Pasha, cuma ber-tiga ag aja sama Mami Papi. Sekarang dah beda dong, udah ada Pasha. Biar kecil gitu, dia udah suka juga main di sana.

Lala suka main “pemadam kebakaran, naik helikopter, kereta2an, Basket, Kuda2an, ikan2nan”. Kalau pasha, berhubung masih kecil dan blm bisa duduk sendiri. Dia suka nya main “kuda2an ( sambil nangis ), mobil2an, kapal2an,..semua dgn muka tegang hihhiihi, tapi seneng hehehhe.

Oh….,Cacar

Gawat,…setelah Tyas kena cacar, sekarang giliran om Ipung dan Tante Dolit yang kena. Hiiiii,..ngeri banget deh. Mulai dari tanggal 11 Januari 09, tante gak boleh keluar kamar. Kasian juga siy, tapi dari pada orang serumah ketularan semua, yah mendingan dia aja yang terkurung hihihihh.

Mami, Papi, Lala dan Pasha minum vitamin buat pencegahan. Buat mami dan Papi minum Imboost ( Force ), Lala minum Imboost Syrup nah kalau Pasha karena masih bayi, dia minum San B Plex syrup ituloh vitamin khusus untuk bayi. Eh, sekalian Mbak sari dan Mbak Siti juga minum vitamin Imboost, biar gak kena juga.

Setiap hari tante cuma bisa ngintip dari kamar kalau mau liat Lala dan Pasha. Kadang cuma liat dari jendela aja. Padahal gak puas deh kalau cuma ngeliat doang tanpa meluk atau menggendong Lala dan pasha.

Untung Lala dan Pasha gak takut liat muka tante yang kaya Zombie hihihihi,…

Cepet sembuh ya Teeeeee,…

Asul Usul KaPas

Nama KAPAS diambil dari nama kami yang masing2 terdiri dari,,

KA= Kayla Fiorenza Atmoko

PAS= Pasha Ikram Rais Atmoko

Merupakan anak-anak dari pasang suami istri, Bapak Heri Atmoko dan Ibu Widyashanti Rahayu. Selisih keduanya hanya 3 tahun, dan mempunyai ciri khas yang berbeda baik dari penampilan atau outlook maupun karakteristik yang sangat berbeda (berbeza klo kata siti nurhaliza,,bener ga c tulisannya).

Well, semenjak anak terakhir Bapak Heri Atmoko lahir kedunia (dengan proses yang panjang dan melelahkan pula,,hehehhe xP) dan juga ditambah anak pertamanya yang semakin byk gaya. Kehidupan Atmoko Family selalu diwarnai dengan kebisingan yang melanda warga di sekitar salah satu perumahan di kawasan cileduk city (perumahan deket polsek cileduk deh)… Maybe i will read bout profile at DD 53 later.. now back to basic!!

Nama KAPAS sendiri tercipat dari kreatifitas orang tua dari kedua anak tersebut (spesifiknya sih ga tao,,entah papi atau mami) nama yang dipilih agar gampang diingat sama teman2 dan mao jadi teman KAPAS…

Dalam Blog ini, kami selaku panitia (bahasa kerennya penulis) masing belum terfikir apa saja yang akan menjadi isi dari blog ini. Tapi kemungkinan BESARRRRRRRR akan di isi cerita sehari-hari para mahluk di DD 53 yang semakin hari semakin ajaib Semoga teman2 ga bosen dan terhibur. We think enough for today, CU next….xoxo